"Altijd een aanhangwagen die aan uw wensen voldoet"

Over Anssems

Anssems Aanhangwagens B.V. produceert al sinds 1977 aanhangwagens van een uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit. Door een zeer precieze manier van werken – met de modernste technologieën – wordt gewaarborgd dat alle aanhangwagens voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd, maar ook iedere aanhangwagen afzonderlijk wordt nog onderworpen aan een gedegen eindcontrole. Zo ziet u dat Anssems en kwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Naast kwaliteit vinden we ook veiligheid en het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting. Bovendien zijn er vele accessoires mogelijk.

 

IN MEMORIAM | John Anssems

Op 4 november 2015 is John Anssems na een kort ziekbed op 60-jarige leeftijd overleden.

John was een ondernemer in hart en nieren. Met hard werken, veel ambitie en door steeds te vernieuwen, bouwde hij het bedrijf – samen met zijn vrouw Diny – uit tot een internationale onderneming. Door zijn toewijding en visie is ANSSEMS uitgegroeid tot een belangrijke, toonaangevende speler op de Europese aanhangwagenmarkt.“Voortdurend blijven we investeren in nieuwe producten en processen. Door jarenlange ervaring en efficiënte productiemethoden, zijn we in staat onze kwaliteitsaanhangwagens voor een concurrerende prijs aan te bieden.”

de mijlpalen in de geschiedenis van ANSSEMS

1977 Oprichting ANSSEMS Aanhangwagens B.V.
Het bedrijf is opgericht door Dhr J.J.M. Anssems in het Brabantse dorpje Hulten.
1992 Nieuwe fabriekshallen in Rijen. Doordat het bedrijf een gestage groei doormaakte, verhuisde het in 1992 naar de moderne en ruime fabriekshallen in Rijen.
2000 Een nieuwe manier van produceren
Tot het jaar 2000 werden allerlei types gefabriceerd, waaronder ook speciaal op klantenspecificaties. Hierna is het roer volledig omgegooid; er werd een nieuwe productlijn ontworpen met een nieuwe manier van produceren.
2003 Een nieuwe montagefabriek in Bad Bentheim (Duitsland)
In Bad Bentheim is een nieuwe montagefabriek geopend waar de GT-line geproduceerd wordt.
2003 HULCO Trailers B.V. opgericht door Thijs en Monique van Eijndhoven-Anssems
Zij produceren andere types dan ANSSEMS; een mooie aanvulling op het assortiment.
2006 Een nieuwe montagefabriek in Garchizy (Frankrijk)
In 2006 wordt in midden Frankrijk een nieuwe montagefabriek gebouwd, voor de productie van de autotransporters van de MT-line. Bovendien wordt vanuit deze vestiging service verleend naar de Franse dealers.
2008 HULCO Trailers verhuist naar Bad Bentheim (Duitsland)
Door de explosieve groei van het bedrijf was de locatie in Tilburg al snel te klein en werd er een nieuwe fabriek gebouwd in Bad Bentheim.
2012 De eerste Anssems.com -vestiging opent in Bad Bentheim
Om de Duitse markt nog beter te bedienen, komen er in Duitsland 12 service / verkoopvestigingen. Hier worden alle aanhangwagens van de merken ANSSEMS en HULCO verkocht.
2013 De tweede, derde en vierde Anssems.com vestigingen openen in Weyhe (bij Bremen), Kaltenkirchen (bij Hamburg) en Geseke (bij Paderborn).
2014 In 2014 zijn er vier Anssems.com vestigingen geopend in het zuiden; Waldlaubersheim (bij Mainz), Bergrheinfeld (bij Würzburg), Laichingen (bij Ulm) en Geisenfeld (bij Ingolstadt).
2015 In mei 2015 is de vestiging in Duisburg geopend.
2015 Anssems zet een nieuwe lijn paardentrailers op de markt. Hiervoor is er in Bad-Bentheim een nieuwe fabriek gebouwd waar het polyester in eigen beheer geproduceerd en bewerkt wordt. Door de geheel nieuwe productiemethode is de ANSSEMS-paardentrailer van unieke kwaliteit!
2015 Om de continuïteit van het bedrijf te kunnen waarborgen, heeft John Anssems kort voor zijn overlijden de bedrijven Anssems Aanhangwagens B.V.,
Anssems Anhänger GmbH, Anssems Remorques Sarl en zijn aandeel in Anssems.com Deutschland GmbH overgedragen
aan Thijs en Monique van Eijndhoven-Anssems.

Fabrieken van ANSSEMS

Anssems aanhangers

 

Anssems aanhangers

 

Anssems aanhangers

Fabriek gevestigd in Rijen, Nederland

 

Twee fabrieken gevestigd in
Bad Bentheim, Duitsland

 

Fabriek gevestigd in Garchizy, Frankrijk


Met verschillende fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk is Anssems één van de grootste aanhangwagenproducenten van Europa. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialisme en is volledig ingericht voor een efficiënte productie. De aanhangwagens worden niet alleen in Nederland, Duitsland en Frankrijk verkochtmaar ook daarbuiten. Anssems heeft een uitgebreid dealernetwerk in verschillende Europese landen zoals België, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk.